Kom hier dat ik u kus.


Het kan knap lastig zijn; zo'n kind dat altijd maar met andere dingen bezig lijkt te zijn of die collega die het altijd net even anders doet dan we met elkaar hadden afgesproken. Dus vinden we medicatie bij al te drukke kinderen best een goed idee en maken we tijdens het functioneringsgesprek van de betreffende collega het rijtje 'verbeterpunten' net even iets langer.

'Het is geen kritiek hoor, ik wil je alleen helpen om nog beter te presteren.'

Maar kijken we ondertussen niet uit naar mensen die anders doen, anders kijken, anders leven? We hebben toch behoefte aan mensen die buiten de bestaande paden durven te gaan om nieuwe wegen te ontsluiten?

We willen toch mensen die met een nieuwe kijk onze wereld nieuw kunnen creëren?

Wordt het dan niet tijd om elkaar grootschalig te besmetten met het creativiteitsvirus?

Nou dan, Kom hier, dat ik u kus!


Recent Posts
Follow me
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic